Presa rusa face dezvaluiri: Cati bani a costat uciderea lui Nemtov si cine a comandat asasinatul

Joi, 19 Martie 2015, ora 17:18
1168 citiri
Presa rusa face dezvaluiri: Cati bani a costat uciderea lui Nemtov si cine a comandat asasinatul
Foto: kp.ru

La aproape o luna de la asasinarea lui Boris Nemtov, unul dintre cei mai imporanti rivali ai lui Vladimir Putin, presa rusa a obtinut detalii importante din ancheta pe care autoritatile o deruleaza.

Agentia Rosbalt, citata de The Moscow Times, anunta ca echipa de anchetatori are informatii potrivit carora asasinii lui Boris Nemtov au primit 5 milioane de ruble (aproximativ 85.000 de dolari) pentru a comite crima.

Conform presei din Rusia, Zaur Dadaiev, unul dintre suspectii retinuti in acest caz, ar fi spus in fata anchetatorilor ca l-a ucis pe Nemtov din "motive religioase", insa nu toti din echipa de asasini ar fi fost "pregatiti sa lucreze pe gratis".

Asasinarea lui Nemtov: Au mintit rusii? Iata detaliile care se bat cap in cap

Sursele din cadrul anchetatorilor sustin ca asasinatul a fost comandat de "un grup de oameni deranjati de sprijinul acordat de Nemtov dupa atentatul de la Charlie Hebdo".

Principalul om suspectat ca ar fi platit asasinatul este astfel Ruslan ...citeste mai departe despre "Presa rusa face dezvaluiri: Cati bani a costat uciderea lui Nemtov si cine a comandat asasinatul" pe Ziare.com

#Boris Nemtov asasinat, #pret crima Boris Nemtov, #asasini Boris Nemtov , #Stiri International