Presedintele Comisiei Europene felicita Romania: Sunt mandru ca v-am fost alaturi inca de la inceput

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 21:28
638 citiri
Presedintele Comisiei Europene felicita Romania: Sunt mandru ca v-am fost alaturi inca de la inceput
Foto: Twitter/Jean Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a felicitat Romania si Bulgaria, sambata, la aniversarea a zece ani de la semnarea Tratatului de Aderare la UE.

"In urma cu zece ani calatoria Bulgariei si Romaniei in UE a inceput in Luxenburg cu semnarea Tratatului de Aderare. Честито/felicitari! Sunt mandru ca v-am fost alaturi inca de la inceput", scrie Juncker pe Twitter.

10 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE - Laude si indemnuri de la Iohannis, Tariceanu, Ponta

Sambata, politicienii romani s-au intrecut in urari cu ocazia a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis pe site-ul presedintiei ca 25 aprilie 2005 este un moment cu o semnificatie deosebita pentru tara noastra.

"Semnarea Tratatului de aderare a venit dupa un proces dificil de negocieri care a marcat transformari profunde in multe domenii ale vietii economico-sociale. Acest moment a insemnat ...citeste mai departe despre "Presedintele Comisiei Europene felicita Romania: Sunt mandru ca v-am fost alaturi inca de la inceput" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Juncker felicitari Romania Tratat Aderare, #Juncker felicitari Romania , #Stiri International