Presedintele Comisiei Europene recunoaste ca la Bruxelles exista spioni

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 16:57
793 citiri
Presedintele Comisiei Europene recunoaste ca la Bruxelles exista spioni

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a recunoscut joi ca la Bruxelles exista "agenti", referindu-se la informatiile privind presupusele actiuni de spionaj desfasurate impotriva executivului comunitar de serviciile secrete americane cu sprijinul celor germane.

"Intr-o zi, la o reuniune a Colegiului (comisarilor), am spus ca executivul comunitar ar trebui sa aiba un serviciu secret, pentru ca agentii sunt aici", a raspuns Juncker unei intrebari primite la o conferinta de presa.

"Nu stiu daca exista aici agenti germani activi, dar nu trebuie sa fac comentarii specifice", a inchis el subiectul, precizand ca investigarea acestor cazuri revine autoritatilor de la Berlin, transmite agentia EFE.

Mass-media germana relateaza de o saptamana despre operatiuni de spionaj desfasurate in Europa de serviciile secrete americane in colaborare cu cele germane.

Astfel, editia online a saptamanalului Der Spiegel a scris joia trecuta ca Serviciului Federal de Informatii german ...citeste mai departe despre "Presedintele Comisiei Europene recunoaste ca la Bruxelles exista spioni" pe Ziare.com

#Juncker spioni Bruxelles, #spioni Comisia Europeana , #Stiri International