Presedintele Germaniei il viziteaza pe Iohannis la Sibiu: Nu vom ridica nicio problema, doar ii salutam

Joi, 16 Iunie 2016, ora 22:33
732 citiri

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, care va vizita Romania saptamana viitoare, va merge, marti, la Sibiu, unde se va intalni cu omologul sau roman Klaus Iohannis.

Ei vor avea intalniri cu autoritatile locale din Sibiu si vor vizita, alaturi de reprezentanti ai Bisericii Evanghelice, o biserica fortificata din Cisnadie.

Cei doi vor fi primiti la sediul Primariei Sibiu, unde se vor intalni cu primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor si apoi vor avea o intrevedere si cu reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR).

"Avem o intrevedere de o ora, este o onoare pentru noi. Nu vom ridica nicio problema celor doi presedinti, doar ii salutam si ne bucuram ca vin", a declarat, joi, Paul Porr, presedintele FDGR.

Potrivit acestuia, la intrunire vor participa doar membri ai formatiunii.

De asemenea, cei doi sefi de stat urmeaza sa se intalneasca si cu reprezentanti ai Bisericii Evanghelice din Romania, care detine majoritatea bisericilor fortificate din ...citeste mai departe despre "Presedintele Germaniei il viziteaza pe Iohannis la Sibiu: Nu vom ridica nicio problema, doar ii salutam" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Germania vizita Romania, #presedinte Germania vizita Sibiu, #presedinte Germania Romania , #Stiri International