Presedintele Indoneziei, dupa atacurile din Jakarta: Urmariti-i si prindeti-i pe acesti indivizi si reteaua lor!

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 08:48
950 citiri
Presedintele Indoneziei, dupa atacurile din Jakarta: Urmariti-i si prindeti-i pe acesti indivizi si reteaua lor!
Foto: Facebook/Presiden Joko Widodo

Presedintele Indoneziei, Joko 'Jokowi' Widodo, aflat intr-o vizita de lucru in Cirebon, oras in Java de Vest, a condamnat joi atacul cu explozivi urmat de tiruri de arme in centrul capitalei Jakarta, in care si-au pierdut viata cel putin sase persoane, si a cerut prinderea vinovatilor.

"Condamnam atacurile. Urmariti-i si prindeti-i pe acesti indivizi si reteaua lor", a spus Widodo, care a calificat exploziile drept "acte teroriste" si care urmeaza sa-si intrerupa vizita si sa revina la Jakarta, transmite EFE.

"Natiunea noastra si poporul nostru nu trebuie sa se teama, nu vom fi invinsi de aceste acte de terorism", a declarat Widodo la postul de televiziune Metro TV, adaugand ca autoritatile "condamna acest act care a perturbat securitatea si a semanat teroarea in randul populatiei".

Haos la Jakarta: Explozii si focuri de arma pe strazi LIVE

Potrivit Reuters, seful agentiei nationale de informatii a declarat ca nu exista indicii potrivit carora jihadisti din Statul Islamic ...citeste mai departe despre "Presedintele Indoneziei, dupa atacurile din Jakarta: Urmariti-i si prindeti-i pe acesti indivizi si reteaua lor!" pe Ziare.com

#atacuri Indonezia Jakarta , #Stiri International