Presedintele Nigeriei a socat-o pe Angela Merkel: Locul sotiei mele este in bucatarie si in dormitor

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 21:05
846 citiri

Presedintele nigerian Muhammadu Buhari a socat audienta, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu Angela Merkel, spunand ca locul sotiei sale este in bucatarie si in dormitor, pentru ca el este mai destept decat ea.

Liderul Nigeriei a fost intrebat de un reporter cum raspunde criticilor nevestei sale, Aisha Buhari, la adresa modului in care este condusa tara.

Raspunsul dat de Muhammadu Buhari a lasat-o pe Merkel fara cuvinte, cancelarul german facand in schimb o grimasa prin care si-a aratat dezgustul.

"Nu stiu din ce partid face parte sotia mea, dar locul ei este in bucatarie, in sufragerie si in cealalta camera a casei mele (cu referire la dormitor - n.red.) ", a declarat presedintele Nigeriei, citat de BBC.

Muhammadu Buhari a adaugat ca a castigat sefia statului din a patra incercare, iar acest lucru il indreptateste sa creada ca "poseda mai multe cunostinte" decat ...citeste mai departe despre "Presedintele Nigeriei a socat-o pe Angela Merkel: Locul sotiei mele este in bucatarie si in dormitor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Nigeria bucatarie sotie, #presedinte Nigeria sotie, #presedinte Nigeria , #Stiri International