Presedintele R. Moldova: In aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei

Joi, 27 August 2015, ora 21:28
915 citiri
Presedintele R. Moldova: In aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei
Foto: Facebook/Nicolae Timofti

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat joi, in cadrul intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca sprijinul Romaniei se simte in "aceste timpuri grele" si ca exista in prezent conditii optime pentru o apropiere stransa intre guvernele si oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului.

"In aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei", a spus Nicolae Timofti, in timpul unei intrevederi cu premierul Victor Ponta, care s-a aflat joi la Chisinau, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Administratia Prezidentiala de la Chisinau, Timofti a pledat pentru intensificarea cooperarii bilaterale pentru definitivarea proiectelor comune de infrastructura si de alta natura, subliniind ca, din punct de vedere politic, exista in prezent conditii optime pentru o apropiere stransa intre guvernele si oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului.

Ponta, la Chisinau: In decembrie va dam banii economisiti de noi, dar veniti ...citeste mai departe despre "Presedintele R. Moldova: In aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicolae Timofti sprijin Romania, #Nicolae Timofti presedinte Moldova, #Ponta vizita Chisinau , #Stiri International