Presedintele Republicii Moldova catre ambasadori din tarile UE: Nu voi ceda presiunilor

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 10:08
844 citiri
Presedintele Republicii Moldova catre ambasadori din tarile UE: Nu voi ceda presiunilor
Foto: Presedintia R.Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat joi ca nu va ceda presiunilor exercitate din diferite parti asupra sa si a familiei sale care au drept scop influentarea deciziilor institutiei prezidentiale in anumite probleme de importanta vitala pentru republica, precum ar fi formarea noului guvern de la Chisinau.

Declaratiile au fost facute intr-o intalnire cu un grup de ambasadori ai unor tari din Uniunea Europeana, relateaza vineri mass-media locale.

Nicolae Timofti a spus ca ii parvin informatii cu privire la pericolul deturnarii vectorului european al Republicii Moldova si a declarat ca "unele forte politice si structuri oligarhice" intreprind actiuni concertate in ideea de a influenta institutia prezidentiala si de a-si spori influenta asupra altor institutii ale statului.

Presedintele Republicii Moldova le-a spus ambasadorilor europeni ca nu va ceda presiunilor exercitate pe diferite coordonate asupra sa si asupra familiei sale, prin care se urmareste ...citeste mai departe despre "Presedintele Republicii Moldova catre ambasadori din tarile UE: Nu voi ceda presiunilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Timofti presedinte Moldova presiuni, #coalitie guvernare Moldova , #Stiri International