Presedintele SUA face un anunt istoric: Vom trimite oameni pe Marte pana in 2030

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 20:30
929 citiri
Presedintele SUA face un anunt istoric: Vom trimite oameni pe Marte pana in 2030
Foto: Facebook / Barack Obama

Presedintele SUA, Barack Obama, anunta ca guvernul american colaboreaza cu mai multe companii private astfel incat pana in 2030 sa poata fi trimisi oameni pe Marte.

Dezvaluirea a fost facuta intr-un editorial publicat sub semnatura lui Barack Obama pe site-ul CNN.

Presedintele american a reamintit ca, imediat dupa preluarea mandatului, a mers la Centrul Spatial Kennedy, unde a sustinut revigorarea programului spatial, care sa permita SUA explorarea mai profunda a sistemul nostru solar si a Universului.

"In anii care au urmat, am revitalizat inovatiile in tehnologie la NASA, am extins misiunile Statiei Spatiale Internationale si am ajutat companiile americane sa creeze locuri de munca in industria spatiala. Saptamana aceasta, am convenit cu mai multi cercetatori, oameni de stiinta, ingineri inventatori si studenti din Pittsburg sa viseze la cai de progres in domeniu si sa stabileasca noi frontiere. (...) Peste 1.000 de companii din peste 50 de state americane lucreaza la ...citeste mai departe despre "Presedintele SUA face un anunt istoric: Vom trimite oameni pe Marte pana in 2030" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama oameni Marte 2030, #misiuni oameni Marte , #Stiri International