Presedintele Turciei: Este imposibil sa continuam procesul de pace cu militantii kurzi

Marti, 28 Iulie 2015, ora 13:09
857 citiri

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, marti, ca este imposibila continuarea procesului de pace cu militantii kurzi si ca politicienii care au legaturi cu "gruparile teroriste" trebuie sa ramana fara imunitate.

"Nu este posibil sa continuam procesul de pace cu cei care ne ameninta unitatea si fratia nationala", a declarat Erdogan, potrivit Hurriyet.

Erdogan a mai aratat ca instalarea unei "zone de securitate" in nordul Siriei, posibilitate discutata de Turcia si SUA, ar putea deschide calea intoarcerii a 1,7 milioane de sirieni refugiati in Turcia.

Erdogan a mai promis ca Turcia nu va da inapoi in lupta impotriva terorismului, dupa ce a lansat atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in nordul Siriei si impotriva taberelor militantilor kurzi din nordul Irakului.

"Nu vor fi facuti pasi inapoi in lupta noastra impotriva terorismului, acesta este un proces si va continua cu aceeasi hotarare", a afirmat seful statului turc.

Acesta a mai ...citeste mai departe despre "Presedintele Turciei: Este imposibil sa continuam procesul de pace cu militantii kurzi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Turcia proces pace kurzi, #Erdogan proces pace kurzi , #Stiri International