Presedintele Turciei si-a scurtat vizita la Bucuresti, din cauza atacului din Istanbul

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 13:37
991 citiri
Presedintele Turciei si-a scurtat vizita la Bucuresti, din cauza atacului din Istanbul
Foto: Digi 24

Presedintele Turciei Recep Erdogan si-a scurtat vizita in tara noastra, din cauza atacului de marti din Istanbul, in urma caruia doi agresori si procurorul luat ostatic de acestia au murit.

Potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri, liderul turc nu va mai participa la dineul de miercuri seara oferit de presedintele roman Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen.

"Va salut cu sentimente sincere, din inima. Ma aflu in Romania, tara prietena, dupa opt ani de la ultima vizita. Ieri (marti - n.red.), la Instanbul, in cel mai mare tribunal, au intrat cu forta in biroul unui procuror si, dupa ce l-au luat ostatic, l-au ucis miseleste. El este un erou. Si ei au fost si au platit greu acest act.

Multumesc prietenului meu, domnul presedinte Iohannis, pentru amabilitatea de a-mi fi urat condoleante. Trebuie sa continuam lupta impotriva terorismului in plan modial. Procurorul turc va fi inmormantat astazi. Eu ii urez sa se odihneasca in pace si sa aiba parte de paradis. Am ...citeste mai departe despre "Presedintele Turciei si-a scurtat vizita la Bucuresti, din cauza atacului din Istanbul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Turcia scurtat vizita, #Erdogan scurtat vizita Romania , #Stiri International