Prima intalnire a lui Donald Trump cu un lider strain: "Presedintele ales al SUA, un lider de incredere"

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 11:44
859 citiri
Prima intalnire a lui Donald Trump cu un lider strain: "Presedintele ales al SUA, un lider de incredere"
Foto: Twitter/PM\'s Office of Japan

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a avut joi prima intalnire cu un lider strain, premierul japonez Shinzo Abe. Oficialul nipon a spus despre aceasta intalnire ca a fost "foarte, foarte cordiala", afirmand ca are "mare incredere" in Trump.

Dupa intalnirea de joi, care a avut loc in Trump Tower din Manhattan, Shinzo Abe a declarat ca Donald Trump este un "lider de incredere". Premierul japonez nu a dat detalii specifice despre discutia care a durat o ora si jumatate, dar a repetat ca aceasta a fost una "foarte, foarte cordiala", informeaza The Indepedent.

Inainte de discutia cu oficialul japonez, persoane din echipa lui Trump aratasera ca intanirea urma sa fie una informala, fiind organizata in "ultimul moment", dupa ce Shinzo Abe l-a sunat pe Trump sa-l felicite pentru victorie si i-ar spus ca ar putea sa-i faca o vizita, in New York, in drumul sau spre summitul APEC din Lima, Peru.

Nu se stie daca Trump a avut timp sa se ...citeste mai departe despre "Prima intalnire a lui Donald Trump cu un lider strain: "Presedintele ales al SUA, un lider de incredere"" pe Ziare.com

#intalnire Trump premier japonez, #Trump prima intalnire lider strain, #Trump Shinzo Abe intalnire , #Stiri International