Prima reactie a lui Iohannis dupa alegerile din R.Moldova: Ce recomandari ii face lui Dodon

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 17:53
763 citiri
Prima reactie a lui Iohannis dupa alegerile din R.Moldova: Ce recomandari ii face lui Dodon
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, primul sau mesaj dupa ce alegerile prezidentiale din Republica Moldova au fost castigate de socialistul Igor Dodon.

Intr-un mesaj postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, Iohannis a aratat ca "este necesar ca noul presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau, avand in vedere responsabilitatea deosebita care revine acestuia in respectarea intocmai a atributiilor constitutionale ale functiei de sef al statului".

De asemenea, Iohannis a subliniat ca singurele lucruri care pot oferi prosperitate pe termen lung Republicii Moldova sunt asigurarea stabilitatii politice interne, continuarea reformelor si sustinerea parcursului european al tarii de peste Prut.

"De asemenea, presedintele Romaniei reafirma, in acest scop si pe aceasta baza, sprijinul ferm al tarii noastre pentru traseul european al Republicii Moldova si evidentiaza sustinerea Romaniei pentru dezvoltarea pe ...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Iohannis dupa alegerile din R.Moldova: Ce recomandari ii face lui Dodon" pe Ziare.com

#Iohannis alegeri Moldova, #Iohannis mesaj Dodon , #Stiri International