Prima reactie a lui Trump la manifestatiile impotriva sa: Protestatari profesionisti, incitati de presa. Foarte nedrept!

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 10:40
769 citiri
Prima reactie a lui Trump la manifestatiile impotriva sa: Protestatari profesionisti, incitati de presa. Foarte nedrept!
Foto: Twitter/Donald Trump

Presedintele american ales Donald Trump a reactionat pentru prima data la manifestatiile impotriva sa izbucnite in tara, pentru care republicanul da vina pe "protestatari profesionisti, incitati de presa".

"Tocmai am avut alegeri prezidentiale foarte deschise si de succes. Acum manifestanti profesionisti, incitati de presa, protesteaza. Foarte nedrept!", a scris Trump pe Twitter.

Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 11, 2016

Comentariile lui Donald Trump vin in contextul in care mii de oameni au iesit in strada in mai multe orase americane, doua seri la rand, dupa victoria republicanului, scandand ca acesta nu este presedintele lor.

Mii de oameni au protestat in SUA, pentru a doua noapte consecutiv: "Suspendati-l pe Trump", "Nu e presedintele ...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Trump la manifestatiile impotriva sa: Protestatari profesionisti, incitati de presa. Foarte nedrept!" pe Ziare.com

#reactie Trump proteste, #proteste SUA Trump , #Stiri International