Prima zi de munca poate fi fantastica. Cum isi trateaza companiile IT noii angajati

Luni, 18 August 2014, ora 08:45
3187 citiri
Prima zi de munca poate fi fantastica. Cum isi trateaza companiile IT noii angajati
Sursa foto: NewsCred

Companiile din tehnologie sunt renumite pentru conditiile pe care le ofera angajatilor. Insa la NewsCred, un startup newyorkez care ofera servicii de continut de marketing, angajatii sunt rasfatati inca din prima zi de munca.

Alexa Biale, specialist in social media, nou angajata la NewsCred, a fost suprinsa de "conditiile" de lucru si a publicat fotografiile pe Business Insider.

"In prima mea zi am fost tratata ca un VIP, firma trimitand o limuzina sa ma aduca la birou. Pot spune ca m-a facut sa ma simt cu adevarat speciala", a spus Biale.

Sursa foto: NewsCred

Supriza a continuat si la birou, unde a gasit, pe langa diferite accesorii, un nou MacBook Air si o pereche de casti Beats by Dre.

Sursa foto: NewsCred

Apoi, colega de birou i-a prezentat Alexei Biale si pe ceilalti colegi. "Toti au fost foarte prietenosi!", a spus Alexa. "M-am simtit ca intr-o familie".

NewsCred ofera celor 150 de angajati diferite facilitati, inclusiv gustari proaspete si turnee de tenis de masa. In cursul primei saptamani la noul loc de munca, ca si in urmatoarele de altfel, Biale a spus ca a avut parte de servicii cosmetice, dar si de lectii de yoga.

Sursa foto: NewsCred

De asemenea, a servit micul dejun cu cei doi fondatori ai companiei, Asif Rahman si Shafqat Islam.

"Sunt sustinuta de echipa de management in tot ceea ce fac si sunt incantata sa vin la lucru", a mai spus Alexa Biale.

Sursa foto: NewsCred

Si mai mult decat atat, ea a participat, impreuna cu 60 dintre colegi, la intalnirea anuala "Camp NewsCred" de la Bridgehampton. Multi dintre cei de la NewsCred au apreciat ca aceasta fost cea mai impresionanta excursie de pana acum.

Sursa foto: NewsCred

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#NewsCred angajati, #companie angajati , #Stiri International