Primul summit NATO pentru Trump: lista de trucuri cu care vor incerca sa-l tina atent pe presedintele SUA

Sambata, 20 Mai 2017, ora 10:02
888 citiri
Primul summit NATO pentru Trump: lista de trucuri cu care vor incerca sa-l tina atent pe presedintele SUA
Foto: Facebook Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, va participa la un summit al liderilor tarilor membre NATO, programat pentru 25 mai, in Bruxelles, motiv pentru care oficialii Aliantei vor sa foloseasca cateva trucuri pentru a-l tine atent pe liderul de la Casa Alba.

Trump incepe primul sau turneu international important, in speranta ca va linisti furtuna de la Washington

Discursurile de la summitul NATO de saptamana viitoare, de la Bruxelles, unde Donald Trump va participa pentru prima oara de cand este presedintele SUA, vor fi limitate la maximum patru minute, pentru a-l mentine atent pe presedintele americane, arata The Times.

Oficialii NATO au adoptat cateva trucuri de la Casa Alba, cum ar fi repetarea numelui lui Trump sau folosirea de harti si grafice pentru a-l mentine interesat in discutiile de la NATO.

La Washington, Trump le-ar fi cerut subordonatilor sa se limiteze la memo-uri de maximum o pagina si sedintele cu el dureaza cel mult 15 minute.

O sursa citata de Foreign Policy comenteaza: "Este destul de ridicol modul in care se pregatesc sa se ocupe de Trump. Parca se pregatesc sa aiba de-a face cu un copil - cineva cu o atentie limitata si cu toane, care nu are nicio informatie despre NATO, fara niciun interes privind chestiuni politice profunde, fara nimic. Sunt ingroziti". ...citeste mai departe despre "Primul summit NATO pentru Trump: lista de trucuri cu care vor incerca sa-l tina atent pe presedintele SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump summit NATO, #Donald Trump NATO trucuri atentie , #Stiri International