Principalele cifre din discursul lui Trump in fata Congresului: S-a referit la propria persoana de 54 de ori

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 12:50
878 citiri

In discursul rostit marti seara in fata Congresului, presedintele american Donald Trump a facut de 54 de ori referire la propria persoana.

Dupa discursul liderului de la Casa Alba, agentia germana DPA a prezentat numerele cel mai frecvent utilizate de el in fata membrilor Legislativului american.

Trump a facut o singura referire la deja celebrul zid pe care l-a promis in campanie. Acesta a spus ca "in curand vom construi un zid minunat, minunat" la granita cu Mexicul.

Mass-media au avut parte de o mentiune, cand presedintele a spus ca victimele infractiunilor comise de imigranti au fost "ignorate de media si reduse la tacere pentru a deservi interese speciale".

Trump a trimis doua mesaje referitoare la discurs, inainte de a vorbi in fata Congresului, folosind contul sau preferat - cel personal, @realDonaldTrump.

Trei au fost referirile la Islam sau la musulmani, in timp ce comertul a avut parte de cinci mentiuni.

Temele legate de migratie au aparut de 11 ori in discurs, inclusiv cand Trump a facut referire la infiintarea in cadrul departamentului pentru Securitate Interna a unui birou de monitorizare a crimelor comise de imigranti (Victims of Immigration Crime Engagement - VOICE).

Cuvantul "mare", inclusiv cu sensul "minunat", a fost folosit de 23 de ori. Trump s-a referit, printre altele, la "minunatii nostri mineri", "minunatul nostru program de infrastructura" si la sloganul sau din campanie, "Sa redam maretia Americii".

Cele mai multe referiri din discursul lui Trump au fost cele la propria persoana, despre care a pomenit de 54 de ori, in variantele "eu", "al meu", "pentru mine" sau "cu mine". ...citeste mai departe despre "Principalele cifre din discursul lui Trump in fata Congresului: S-a referit la propria persoana de 54 de ori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump referiri propria persoana discurs Congres, #Trump imigratie discurs Congres, #Trump narcisist , #Stiri International