Printul Charles: Transilvania detine cheia salvarii planetei

Marti, 04 August 2015, ora 20:37
1311 citiri

Printul Charles al Marii Britanii este de parere ca oamenii au exploatat mediul inconjurator, fara a pune nimic inapoi in natura, si considera ca Transilvania detine cheia salvarii planetei.

Printul in varsta de 65 de ani acuza societatea ca a exploatat mediul inconjurator, intr-o declaratie pentru BBC Radio 4, preluata de Mirror.

Doriti o vacanta sub semnul lui Dracula? O publicatie straina recomanda Transilvania

Vorbind despre biodiversitate si comunitatile rurale, printul Charles, care este el insusi pasionat de agricultura, a spus ca "trebuie pusa o valoare economica pe ceea ce ne da natura".

"Pentru sute de ani, am dat natura la o parte si am exploatat, am luat, nu am pus nimic inapoi. Si ne imaginam cumva ca suntem separati de natura, ca doar exista altundeva, ca o poti exploata", sustine printul Charles.

Acesta a cumparat si a renovat proprietati in Transilvania, dupa ce s-a indragostit de aceasta regiune in urma cu 20 de ani.

Iohannis l-a primit pe ...citeste mai departe despre "Printul Charles: Transilvania detine cheia salvarii planetei" pe Ziare.com

#Charles Transilvania salvare planeta, #printul Charles salvare planeta, #Printul Charles Transilvania , #Stiri International