Printul Harry a vizitat brutaria la care lucreaza romanul care i-a infruntat pe teroristii de la Londra

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 19:59
948 citiri
Printul Harry a vizitat brutaria la care lucreaza romanul care i-a infruntat pe teroristii de la Londra
Foto: Twitter / Kensington Palace

Printul Harry al Marii Britanii a vizitat Borough Market a doua zi dupa redeschiderea pietei in urma atacului terorist de la Londra in care au murit 8 oameni. Printre cei pe care i-a salutat au fost si colegii de munca ai romanului Florin Morariu, eroul salvator care a ripostat in fata atacatorilor.

Printul s-a intalnit cu comerciantii din zona, dar si cu membri ai fortelor de securitate care i-au protejat pe oamenii aflati in zona in timpul atacului din 3 iunie, relateaza BBC.

Piata istorica a fost inchisa o perioada, pentru finalizarea investigatiilor. Ea a fost redeschisa miercuri, cu un moment de reculegere tinut in memoria victimelor. La ceremonie au participat sute de persoane, printre care si primarul Londrei, Sadiq Khan.

Prince Harry is visiting to help spread the message that the vibrant @boroughmarket is open for business #loveborough pic.twitter.com/mm6wWmeDCi- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) June 15, 2017

Printul Harry i-a cunoscut pe proprietarii celor mai populare baruri si restaurante din imprejurimi si a cumparat o cutie cu gogosi de la "Bread Ahead", brutaria in care au fost adapostiti oamenii fugariti de atacatori in acea noapte.

Prince Harry meets Matt Jones from Bread Ahead. His staff protected members of the public on the night of the attacks. pic.twitter.com/E6aPlHa8jX- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) June 15, 2017

"Taria acestei comunitati si a Londrei, ca tot, este magica", a comentat printul Harry dupa ce un martor la eveniment i-a spus ca atacul a fost "oribil".

Florin Morariu, unul dintre cei care a reactionat curajos in acea noapte, lovindu-l pe unul dintre atacatori, a devenit erou apoi in presa britanica. Din postarile sale pe Facebook reiese ca nu a fost prezent la vizita printului Harry.

(Video) Un roman i-a infruntat pe atacatori la Londra: I-am dat un basket in cap de l-am zapacit. Adu facaletul! UPDATERomanul care l-a lovit pe unul dintre teroristii de la Londra cu o lada in cap e erou in presa britanicaIohannis il admira pe eroul roman de la Londra si se gandeste sa-l decoreze

C.B. ...citeste mai departe despre "Printul Harry a vizitat brutaria la care lucreaza romanul care i-a infruntat pe teroristii de la Londra" pe Ziare.com

#print Harry vizitat roman atentat , #Stiri International