Pro si contra Brexit - Cum se pozitioneaza vedetele, Biserica si oamenii de afaceri din UK

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 16:46
949 citiri
Pro si contra Brexit - Cum se pozitioneaza vedetele, Biserica si oamenii de afaceri din UK
Foto: Pixabay

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile privind iesirea tarii din Uniunea Europeana, chestiune ce va fi supusa referendumului din 23 iunie.

AFP prezinta mai multe puncte de vedere din ambele tabere.

Tabara anti-Brexit

- Richard Branson, om de afaceri, fondatorul grupului Virgin. In opinia miliardarului britanic, in caz de Brexit, ar putea urma un razboi comercial, iar 23 iunie ar fi "una dintre cele mai triste zile pentru Regatul Unit".

- Ken Loach, regizor premiat cu Palme d'Or: "Uniunea Europeana actuala este un proiect neoliberal. Dar daca iesim (din UE), atunci ne vom confrunta cu un guvern si mai de dreapta. Asadar, pozitia mea, ca si a numeroase persoane de stanga, este ca vom vota pentru ramanerea in UE, dar avand o atitudine extrem de critica fata de Uniunea Europeana".

- Ian McKellen, Gandalf din seria "Stapanul Inelelor". Actorul a avertizat cu privire la un posibil regres in ceea ce priveste drepturile homosexualilor in cazul parasirii UE. "Daca esti ...citeste mai departe despre "Pro si contra Brexit - Cum se pozitioneaza vedetele, Biserica si oamenii de afaceri din UK" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brexit pareri vedete , #Stiri International