Probleme cu informatiile despre Statul Islamic, in SUA: Rapoarte schimbate sau manipulate, la nivel inalt

Marti, 16 Februarie 2016, ora 22:44
1041 citiri

Analistii militari americani l-au avertizat pe directorul National Intelligence (DNI), cel mai inalt serviciu de informatii al Statelor Unite, ca rapoartele lor despre despre Statul Islamic ar fi fost schimbate sau manipulate de catre sefii lor.

Rezultatul a fost o apreciere excesiv de optimista a campaniei impotriva gruparii teroriste, scrie The Daily Beast.

Plangerile au fost depuse de analisti de la Centrul de Comanda american, in anul 2015, fiind separate de acuzatiile facute de analisti catre inspectorul general al Departamentului Apararii, care ancheteaza acum "daca a fost vreo falsificare, distorsionare, amanare, suprimare sau modificare necorespunzatoare a informatiilor secrete" de catre oficiali care conduc grupul de informatii CENTCOM.

Al doilea set de acuzatii, care nu au fost raportate anterior, au fost transmise catre biroul directorului National Intelligence.

Acestea arata ca oficialii care se ocupa de supravegherea activitatilor servicilor de informatii ...citeste mai departe despre "Probleme cu informatiile despre Statul Islamic, in SUA: Rapoarte schimbate sau manipulate, la nivel inalt" pe Ziare.com

#rapoarte informatii Statul Islamic, #informatii Statul Islamic SUA , #Stiri International