Probleme cu refugiatii, in Germania: 80% dintre ei nu au acte

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 23:44
962 citiri
Probleme cu refugiatii, in Germania: 80% dintre ei nu au acte
Foto: Twitter/Angela Merkel

Adevarata problema a crizei imigrantilor din Germania incepe sa se vada. Date oficiale arata ca 80% dintre refugiatii care cer azil nu au un pasaport. Mai mult, sute de mii dintre acestia planuiesc sa-si aduca in Germania si familiile.

Patru din cinci imigranti care spera sa se stabileasca in Europa vin in Germania fara un pasaport, arata un raport al politiei federale, conform Express.

In perioada ianuarie - aprilie, din cele 114.225 de persoane care au cerut azil, 91.000 nu aveau documentele solicitate.

Iar din ianuarie pana in martie, anul acesta, au fost aconfiscate 1.306 documente false de la acestea, 145 de la refugiati sirieni, arata cotidianul german Bild.

Multi au reusit insa, cumva, sa intre in tara ilegal, din moment ce numai in primele patru luni ale lui 2016 mai bine de 4.000 de persoane care au intrat in tara sunt in prezent pe lista celor cautati.

Se crede ca multi dintre imigranti au fost fortati sa foloseasca documente false, dupa ce actele reale au ...citeste mai departe despre "Probleme cu refugiatii, in Germania: 80% dintre ei nu au acte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati Germania fara acte, #imigranti Germania numar, #Germania politica imigranti, #Angela Merkel refugiati , #Stiri International