Procurorul federal al Germaniei, dar si Statul Islamic confirma moartea criminalului de la Berlin

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 15:29
1880 citiri
Procurorul federal al Germaniei, dar si Statul Islamic confirma moartea criminalului de la Berlin
Foto: Captura Euronews

Procurorul federal al Germaniei a confirmat ca barbatul impuscat, joi noapte, la Milano, este Anis Amri, principalul suspect al atentatului de la Berlin.

Anchetatorii incearca sa stabileasca in prezent daca acesta a avut complici, relateaza DPA.

Pe de alta parte, si jihadistii Statului Islamic au recunoscut moartea atacatorului de la Berlin, transmite Reuters.

"Cel care a executat atacul de la Berlin a dus la capat un al doilea atac asupra politiei italiene din Milano si a fost ucis intr-un schimb de focuri", se arata intr-un comunicat publicat de agentia Amaq, afiliata Statului Islamic.

Amri, care mergea pe jos, a fost oprit pentru un control de rutina, in jurul orei 3:00, in Piazza 1 Maggio din Milano, in fata garii.

Tanarul a scos pistolul din rucsac, a strigat "Allah este mare" si a deschis focul asupra ofiterilor, iar unul a fost ranit in spate. Oamenii legii au raspuns cu focuri de arma si l-au ucis.

Barbatul, de origine magrebiana, nu avea documente la el, dar ...citeste mai departe despre "Procurorul federal al Germaniei, dar si Statul Islamic confirma moartea criminalului de la Berlin" pe Ziare.com

#suspect atentat Berlin mort Milano, #suspect atentat Berlin mort, #suspect atentat Berlin impuscat , #Stiri International