Profesor britanic din Romania, despre dezavantajele Brexit pentru romani si pericolul pentru Europa - Interviu

Joi, 23 Iunie 2016, ora 06:55
1009 citiri
Profesor britanic din Romania, despre dezavantajele Brexit pentru romani si pericolul pentru Europa - Interviu
Foto: Ziare.com

Unul dintre marile dezavantaje pentru romani, in cazul unui Brexit, ar fi problemele pe care tinerii absolventi care doresc sa studieze in Marea Britanie le-ar putea avea cu imprumuturile pentru studii. In orice caz, iesirea tarii din UE ar reprezenta o "nebunie".

Aceasta este opinia profesorului britanic de limba engleza Simon Parker, stabilit in tara noastra de aproape un deceniu si jumatate.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, acesta sustine ca o parte a politicienilor americani ar putea profita de pe urma unei eventuale iesiri a Marii Britanii din UE, pentru ca tara ar deveni mai dependenta astfel de Statele Unite.

De asemenea, profesorul, care a renuntat intre timp la invatamant si a infiintat o firma de consiliere pentru tinerii romani care vor sa ajunga la universitati din Marea Britanie, Albion International Study, a prezentat care sunt avantajele britanicilor din afara acestei tari, daca Regatul Unit va ramane in UE.

Nu in ultimul rand, acesta a subliniat ca ...citeste mai departe despre "Profesor britanic din Romania, despre dezavantajele Brexit pentru romani si pericolul pentru Europa - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#profesor britanic Romania Brexit, #imprumuturi studenti romani Brexit, #studenti romani Marea Britanie iesire UE, #Brexit studenti romani , #Stiri International