Protest la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care vor o Turcie democrata si seculara

Joi, 21 Iulie 2016, ora 15:30
971 citiri
Protest la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care vor o Turcie democrata si seculara
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Un nou protest, dupa cel de miercuri, este organizat joi seara in fata Ambasadei Turciei la Bucuresti, ca urmare a masurilor extreme si a politicii de epurare adoptate de regimul Erdogan dupa lovitura de stat esuata.

"Represiunea pe care guvernul turc o organizeaza in aceste zile este neconstitutionala si anti-democratica. Aproximativ 50.000 de persoane sunt afectate, din armata, politie, magistratura, administratie publica, invatamant superior. Folosind esecul unei lovituri de stat militare, Erdogan si oligarhia lui doresc sa ingenuncheze complet societatea turca. Sa o conduca dupa preceptele islamului si impotriva traditiei ei seculare moderne.

Am fost solidari cu protestatarii de la #occupygezi. Avem incredere ca viitorul Turciei va fi unul democratic si fara violenta. Si suntem alaturi de cei care sufera pe nedrept si cei care vor o Turcie democrata si seculara", se arata pe pagina de Facebook dedicata evenimentului care va incepe la ora 19:00.

Organizatorii protestului ...citeste mai departe despre "Protest la Ambasada Turciei din Bucuresti: Suntem alaturi de cei care vor o Turcie democrata si seculara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Ambasada Turciei Bucuresti, #protest Bucuresti Erdogan , #Stiri International