Proteste violente in Armenia. Putin le urmareste cu atentie (Video)

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 15:29
1042 citiri
Proteste violente in Armenia. Putin le urmareste cu atentie (Video)
Foto: Twitter/@knarikkhudoyan

Mii de protestatari au sfidat ordinele politiei armene miercuri, in capitala Erevan, si au iesit in strada pentru a treia zi de manifestari. De aproape o saptamana, Erevanul este zguduit de protestele oamenilor suparati de cresterea pretului la electricitate si de episoade de violenta ale politiei.

Miercuri, peste 6.000 de demonstranti erau stransi in apropierea palatului prezidential si sute s-au instalat pentru a petrece noaptea in strada, blocand traficul in principala zona a Erevanului si sfidand un ultimatum al politiei care a cerut oamenilor sa se disperseze, scrie AFP, citata de Daily Star.

Mania armenilor a crescut dupa ce Guvernul a luat decizia sa creasca cu 16% pretul la electricitate de la 1 august. Fostul stat sovietic cu 3,2 milioane de cetateni este destul de sarac si a suferit deja de pe urma crizei economice din Rusia.

Protestele au inceput vineri si au prins avant abia dupa ce sute de forte de ordine au patruns cu forta in zona protestelor, marti dimineata, ...citeste mai departe despre "Proteste violente in Armenia. Putin le urmareste cu atentie (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Armenia proteste violente, #Armenia manifestanti politie ciocniri , #Stiri International