Puscasii marini din Romania se antreneaza pentru razboiul conventional cu Rusia

Duminica, 02 August 2015, ora 20:00
1137 citiri
Puscasii marini din Romania se antreneaza pentru razboiul conventional cu Rusia
Foto: Cpl. Ashton Buckingham/U.S. Marine Corps Forces Europe

Misiunea puscasilor marini americani din estul Europei evolueaza cu rapiditate in fata amenintarii rusesti, sustine lt.col. David Fallon, fostul comandant al Fortei prin rotatie la Marea Neagra, cu baza in Romania, la Mihail Kogalniceanu.

Desi sunt specializati in interventii rapide si lupta cu insurgentii din Orientul Mijlociu, iata ca puscasii marini detasati in "curtea din spate a Rusiei", cum numesc americanii estul Europei, au inceput in ultima vreme sa se antreneze tot mai mult pentru razboiul conventional, cu trupe la sol, tancuri si artilerie.

De asemenea, americanii incearca sa se invete cu echipamentele aliatilor din regiune, pe care le-ar putea folosi la nevoie, dar si cu formele de relief (foto) - imaginea prezinta puscasi marini care se antreneaza in Carpatii romanesti.

Americanii vor sa-si aduca tancurile in Romania, ca sa nu faca mai multe drumuri

Astfel, s-a trecut de la operatiuni de contrainsurgenta la practicarea de lupte conventionale, operatiuni amfibii ...citeste mai departe despre "Puscasii marini din Romania se antreneaza pentru razboiul conventional cu Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#puscasi marini Romania, #puscasi marini Europa Rusia , #Stiri International