Putin "probabil" a aprobat asasinatul lui Litvinenko - raport oficial de la Londra

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 12:42
1099 citiri
Putin "probabil" a aprobat asasinatul lui Litvinenko - raport oficial de la Londra
Foto: Facebook/The Moscow Kremlin Museums

Asasinarea fostului spion rus Alexander Litvinenko, in 2006, a fost "probabil" aprobata de catre presedintele Vladimir Putin, se arata in concluziile anchetei unui judecator britanic, prezenatate joi opiniei publice.

Fostul agent KGB a murit la varsta de 43 de ani, la Londra, dupa ce a fost otravit cu poloniu. Se crede ca substanta radioactiva i-a fost pusa intr-o cana de ceai, in timpul unei inatlniri cu alti spioni rusi, intr-un hotel din capitala britanica.

Procesul legat de moartea lui Litvinenko, la final: Rusia, acuzata de implicare in crima

Magistratul Rober Owen a aratat ca Putin "probabil" a aprobat uciderea lui Litvinenko, un adversar de temut al liderului de la Kremlin de-a lungul anilor, care s-a instalat in 1999 in Marea Britanie, transmite BBC.

Vaduva fostului spion rus, Marina, s-a aratat foarte multumita de rezultatele prezentate joi, avand in vedere ca femeia l-a invinovatit de la inceput pe Putin pentru moartea sotului ei.

"Vorbele sotului meu de pe ...citeste mai departe despre "Putin "probabil" a aprobat asasinatul lui Litvinenko - raport oficial de la Londra" pe Ziare.com

#Rusia acuzata asasinare Litvinenko, #Rusia moarte Litvinenko, #Putin Litvinenko , #Stiri International