Putin a tras lozul castigator: Noua bogatie inestimabila a Rusiei

Duminica, 13 Iulie 2014, ora 11:08
1693 citiri
Putin a tras lozul castigator: Noua bogatie inestimabila a Rusiei
Foto: The Guardian

Tot mai multe rusoiace devin mame, la varste destul de inaintate, fiind stimulate de 10.000 de euro pentru al doilea copil si tot atata pentru fiecare nou-nascut care urmeaza dupa el. In acest fel, in Rusia s-a schimbat tendinta demografica, iar acum tara se bucura de o bogatie inestimabila.

Ca urmare a acestei masuri implementate de Vladimir Putin cu cativa ani in urma, in 2013 natalitatea a depasit, pentru prima data din 1991 incoace, indicele mortalitatii.

Putin spunea cu doar cativa ani in urma ca misiunea principala a politicii rusesti este sa stopeze caderea accelerata a indicelui demografic, noteaza Deutsche Welle.

El insusi a sustinut importanta rolului maternal al femeii si a familiei, mai ales a familiilor cu multi copii. Au fost, astfel, conceputi si stimuli financiari pentru familiile care vor decide sa aiba mai mult de un copil. De cativa ani incoace, statul rus acorda cate 10.000 de euro pentru fiecare al doilea, ...citeste mai departe despre "Putin a tras lozul castigator: Noua bogatie inestimabila a Rusiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#natalitate Rusia, #demografie Rusia natalitate, #legi Vladimir Putin Rusia , #Stiri International