Putin acuza din nou Occidentul pentru criza din Ucraina: A vrut sa smulga tari din fosta URSS

Luni, 09 Februarie 2015, ora 15:37
1328 citiri
Putin acuza din nou Occidentul pentru criza din Ucraina: A vrut sa smulga tari din fosta URSS
Foto: Jerusalem Post

Criza din Ucraina a fost cauzata de Occident, a acuzat din nou presedintele rus Vladimir Putin, pe fondul negocierilor cu Angela Merkel si Francois Hollande pentru oprirea conflictului separatist din est.

Liderii occidentali au extins prezenta NATO incalcand tratate internationale si au fortat mai multe tari sa aleaga intre ei si Rusia, a declarat Putin pentru o publicatie egipteana, relateaza BBC.

Putin a subliniat ca SUA si UE au incercat astfel sa "smulga" state care au facut parte din Uniunea Sovietica si sa le apropie de Alianta Nord-Atlantica.

Statele Unite si Europa, scindare in privinta Rusiei? Ce spune John Kerry

Comentariile liderului rus vin in urma negocierilor dintre Ucraina, Germania, Franta si Rusia pentru construirea unui plan de pace care sa sfarseasca luptele din estul separatist, soldate cu moartea a peste 5.000 de oameni.

Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande si Vladimir Putin au purtat discutii, vinerea trecuta, la ...citeste mai departe despre "Putin acuza din nou Occidentul pentru criza din Ucraina: A vrut sa smulga tari din fosta URSS" pe Ziare.com

#Vladimir Putin acuza Occident, #Vladimir Putin criza Ucraina, #Vladimir Putin negocieri pace , #Stiri International