Putin ameninta statele din scutul antiracheta: Ne vom indrepta armatele catre voi

Marti, 16 Iunie 2015, ora 23:40
1153 citiri
Putin ameninta statele din scutul antiracheta: Ne vom indrepta armatele catre voi
Foto: en.kremlin.ru

Presedintele Vladimir Putin a declarat ca Rusia isi va indrepta fortele armate impotriva acelor tari de care se simte amenintata, cu referire directa la scutul antiracheta al NATO, gazduit inclusiv de Romania in baza militara de la Deveselu.

"Vom fi obligati sa ne indreptam fortele armate catre acele teritorii de unde suntem amenintati", a declarat Vladimir Putin, marti, de la Moscova, in cadrul unei conferinte comune cu presedintele Finlandei, Sauli Niinisto.

Presedintele Rusiei a precizat ca scutul antiracheta dezvoltat de NATO in Europa reprezinta cea mai mare amenintare la adresa tarii sale, informeaza agentia Reuters.

Ambasadorul SUA la NATO: Scutul antiracheta protejeaza teritoriile. Nu e contra Rusiei

Scutul antiracheta dezvoltat de NATO este format (la sol) din radare amplasate in Turcia si marea Britanie, plus baterii de rachete de interceptie, care sunt amplasate in Romania si Polonia.

Moscova si-a exprimat in repetate randuri dezaprobarea fata de construirea ...citeste mai departe despre "Putin ameninta statele din scutul antiracheta: Ne vom indrepta armatele catre voi" pe Ziare.com

#Putin amenintari Romania, #Putin scut antiracheta , #Stiri International