Decizie istorica in Rusia: Ex-oligarhul petrolului, Mihail Hodorkovski, eliberat - Putin a semnat gratierea Update

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 10:33
1081 citiri
Decizie istorica in Rusia: Ex-oligarhul petrolului, Mihail Hodorkovski, eliberat - Putin a semnat gratierea Update
Foto: Arhiva

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat, vineri, decretul de gratiere in cazul magnatului Mihail Hodorkovski, care a fost incarcerat mai bine de zece ani. La scurt timp, fostul oligarh a si fost eliberat din inchisoare.

Astfel, fostul oligarh urmeaza sa fie eliberat, scrie Reuters. Putin anuntase ca va face acest lucru inca de joi, sustinand atunci ca il va gratia pe Hodorkovski "cat de curand".

"A stat inchis timp de 10 ani - ceea ce eu cred ca nu a fost usor", a declarat seful statului rus, potrivit Russia Times, in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele rus a precizat ca Hodorkovski a refuzat sa ii ceara eliberarea pana de curand, insa acesta i-a trimis recent o cerere de gratiere. "Decretul de gratiere va fi semnat foarte curand", a anuntat ...citeste mai departe despre "Decizie istorica in Rusia: Ex-oligarhul petrolului, Mihail Hodorkovski, eliberat - Putin a semnat gratierea Update" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihail Hodorkovski servicii secrete, #Mihail Hodorkovski gratiat servicii secrete, #Mihail Hodorkovski gratiat Putin , #Stiri International