Putin avertizeaza: Rusia ar putea sa faca uz de arme de inalta precizie

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 11:58
1256 citiri
Putin avertizeaza: Rusia ar putea sa faca uz de arme de inalta precizie
Foto: Kremlin

Rusia ar putea utiliza arme de inalta precizie in cazul unei amenintari la adresa securitatii sale, iar partenerii sai trebuie sa stie acest lucru, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin.

"In principiu, toti partenerii nostri, cel putin la nivel de experti, stiu ca Rusia are astfel de arme. Dar una este sa se cunoasca aceasta la nivel de experti si cu totul altceva este ca celelalte tari sa se convinga ca ele exista cu adevarat si ca sunt intr-adevar de foarte inalta calitate.

Avem specialisti foarte bine instruiti si pregatiti care sa le poata utiliza in mod sistematic. Si, nu in ultimul rand, Rusia are vointa de a folosi aceste arme in cazul in care aceasta corespunde intereselor nationale ale statului si poporului rus", a declarat Vladimir Putin, in interviul acordat cunoscutului jurnalist Vladimir Soloviov, de la canalul public de televiziune Rossia-1.

Putin spune care e obiectivul Rusiei in Siria: Prietenii nostri sirieni stiu foarte bine asta ...citeste mai departe despre "Putin avertizeaza: Rusia ar putea sa faca uz de arme de inalta precizie" pe Ziare.com

#Putin Rusia arme amenintare, #Putin Rusia amenintare , #Stiri International