Putin avertizeaza: Vaccinul contra nazismului si-a pierdut eficacitatea in Europa

Joi, 16 Octombrie 2014, ora 11:59
998 citiri
Putin avertizeaza: Vaccinul contra nazismului si-a pierdut eficacitatea in Europa
Foto: The Telegraph

Presedintele Vladimir Putin sustine ca este ingrijorat din cauza manifestarilor nationaliste si rasiste pe batranul continent si crede ca Rusia are datoria sa se opuna nazismului.

"Din pacate, 'vaccinul' impotriva virusului nazismului care a fost dezvoltat dupa procesele de la Nuremberg si-a pierdut eficacitatea in anumite tari din Europa. Un exemplu clar in acest sens il reprezinta manifestatiile neonaziste care au devenit obisnuite in Letonia si in alte tari baltice", a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intr-un interviu pentru presa din Serbia, citat de Moscow Times.

Afirmatiile lui Putin au fost facute inaintea vizitei sale la Belgrad, prilejuita de comemorarea a 70 de ani de la eliberarea orasului de sub Germania nazista, care va avea loc joi.

"Situatia din Ucraina provoaca o deosebita ingrijorare; revolta anticonstitutionala care a avut loc in februarie a fost condusa de fortele nationaliste si de alte grupuri radicale", a adaugat liderul de la ...citeste mai departe despre "Putin avertizeaza: Vaccinul contra nazismului si-a pierdut eficacitatea in Europa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin vaccin impotriva nazismului, #Putin Rusia opune fascismului, #Putin manifestari neonaziste Europa, #vizita Putin Belgrad Serbia , #Stiri International