Putin, despre o noua anexare: Cine are nevoie de Alaska? Oricum e prea frig acolo

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 16:30
1275 citiri
Putin, despre o noua anexare: Cine are nevoie de Alaska? Oricum e prea frig acolo
Foto: Huffington Post

Presedintele rus Vladimir Putin a infirmat zvonurile potrivit carora Rusia ar merge atat de departe incat ar lua in calcul sa anexeze Alaska, spunand ca oricum "este prea frig acolo".

Putin a participat, joi, la sesiunea anuala televizata de intrebari si raspunsuri, unde a vorbit despre subiectele fierbinti din ultima perioada cu jurnalisti si telespectatori, arata Huffington Post.

Un cetatean rus i-a spus lui Putin, intr-o interventie prin telefon, ca exista zvonuri care sugereaza ca Rusia s-ar gandi sa anexeze, dupa Crimeea, si teritoriul american Alaska, fosta colonie ruseasca, si l-a intrebat pe liderul rus daca ia in calcul acest scenariu.

"Faina Ivanovna, draga mea, de ce ai vrea tu Alaska?", i-a spus Putin. El a precizat ca Rusia este o "tara nordica" si ca 70% din teritoriul ei se afla in "regiuni de nord si de nord extrem".

"Alaska este cu adevarat in emisfera sudica? Oricum este prea frig ...citeste mai departe despre "Putin, despre o noua anexare: Cine are nevoie de Alaska? Oricum e prea frig acolo" pe Ziare.com

#Vladimir Putin Alaska, #Vladimir Putin Alaska frig, #Rusia Alaska, #anexare Alaska Rusia , #Stiri International