Putin il apreciaza pe Trump: E o persoana educata, se comporta amical

Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 17:58
973 citiri
Putin il apreciaza pe Trump: E o persoana educata, se comporta amical
Foto: Arhiva (Kremlin)

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a descris drept "normal" dialogul cu omologul sau american, Donald Trump, despre care a spus ca se comporta "corect si amical".

Prezent la summit-ul organizatiei pentru Cooperarea Economica Asia-Pacific (APEC), in orasul vietnamez Da Nang, unde s-a intalnit si cu presedintele Statelor Unite, liderul de la Moscova a mai afirmat ca regreta faptul ca timpul a fost prea scurt pentru a discuta mai mult despre complexa relatie intre Moscova si Washington, informeaza agentia Tass.

"Presedintele SUA se comporta cel mai corect, amical", a declarat Putin, adaugand ca dialogul sau cu Trump este unul "normal".

Vladimir Putin a mai adaugat ca presedintele american este "o persoana educata, confortabila cu comunicarea si colaborarea".

Presedintele rus a conchis ca este nevoie de mai multe contacte intre Moscova si Washington, inclusiv la nivelul sefilor de stat, pentru a discuta chestiuni de interes comun, in domenii precum securitate si dezvoltare economica.

Citeste si Trump e contrazis de Moscova in legatura cu ce a discutat cu Putin in VietnamFara o intalnire oficiala in Vietnam, Putin si Trump au discutat din mers si au emis o declaratie comunaDonald Trump si Vladimir Putin, o intalnire oficiala care nu va mai avea loc. De ce? ...citeste mai departe despre "Putin il apreciaza pe Trump: E o persoana educata, se comporta amical" pe Ziare.com

#Putin apreciaza Trump, #Putin intalnire Trump , #Stiri International