Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 13:47
1874 citiri
Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze
Foto: Kremlin

Democratii americani ar fi trebuit sa le prezinte scuze alegatorilor americani cu privire la informatiile dezvaluite de hackeri, care au publicat mailuri apartinand Comitetului National Democrat (DNC), a declarat, vineri, presedintele rus, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin l-a felicitat in conferinta de presa anuala despre starea natiunii pe Donald Trump, ca a simtit starea de spirit a alegatorilor si a castigat alegerile, relateaza Associated Press.

Raspunzand la acuzatiile potrivit carora Rusia s-ar fi amestecat in alegerile americane, Putin a declarat ca hackerii s-ar fi putut afla oriunde.

El a ridicat din umeri in privinta acuzatiilor Washingtonului cu privire la afiliatia rusa a acestora.

Intrebat cum a raspuns acuzatiilor presedintelui american Barack Obama in conversatia pe care au purtat-o in marja summit-ului G20, in China, liderul de la Kremlin a spus ca el nu face niciodata publice discutii confidentiale.

Gand la gand cu Putin, Trump a transmis ca vrea ...citeste mai departe despre "Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze" pe Ziare.com

#Putin hackeri alegeri SUA, #Putin lauda Trump , #Stiri International