Putin in Crimeea, la doi ani de la anexarea peninsulei ucrainene de catre Rusia

Vineri, 18 Martie 2016, ora 15:11
1748 citiri
Putin in Crimeea, la doi ani de la anexarea peninsulei ucrainene de catre Rusia
Foto: Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin urmeaza sa efectueze o vizita vineri in Crimeea, cu prilejul implinirii a doi ani de la anexarea peninsulei ucrainene din Marea Neagra de catre Federatia Rusa, in contextul in care aceasta actiune in forta a Moscovei continua sa afecteze relatiile dintre Occident si Rusia.

Putin se va deplasa in insula Tuzla, in largul peninsulei, pentru a superviza constructia unui pod peste stramtoarea Kerci, destinat sa conecteze Crimeea de sudul Rusiei, ale carui costuri sunt estimate la aproximativ 2,9 miliarde de euro, potrivit AFP.

Discurs sfidator al lui Vladimir Putin: saluta "intoarcerea acasa" a Crimeii

In timpul vizitei sale, presedintele rus va participa, de asemenea, la reuniuni consacrate dezvoltarii economice a peninsulei, afectata de o inflatie galopanta si inca foarte dependenta de Ucraina in privinta aprovizionarii cu apa si energie electrica.

Concerte si festivitati publice sunt preconizate pentru cea ce-a doua aniversare de la semnarea de ...citeste mai departe despre "Putin in Crimeea, la doi ani de la anexarea peninsulei ucrainene de catre Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin Crimeea vizita, #anexare Crimeea Rusia , #Stiri International