Putin l-a felicitat pe Bashar al-Assad in Rusia pentru lupta impotriva terorismului din Siria

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 09:12
949 citiri
Putin l-a felicitat pe Bashar al-Assad in Rusia pentru lupta impotriva terorismului din Siria
Foto: site oficial Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin s-a intalnit luni seara cu presedintele sirian Bashar al-Assad in statiunea Soci, in sud-vestul Rusiei, cu doua zile inaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria, a anuntat marti Kremlinul.

"Vladimir Putin a purtat negocieri cu presedintele sirian Bashar al-Assad, care s-a deplasat in Rusia pentru o vizita de lucru", a precizat Kremlinul intr-un comunicat, adaugand ca cei doi lideri au discutat despre lupta impotriva terorismului si perspectivele unui acord politic in Siria.

Liderul de la Kremlin l-a "felicitat" pe Assad pentru rezultatele sale in lupta impotriva terorismului, se mentioneaza in comunicat.

Conform unor imagini transmise de televiziune rusa, Assad le-a multumit lui Putin, ministrului rus al Apararii si sefului Statului Major al Rusiei pentru sprijinul lor in Siria.

Putin a afirmat de asemenea ca, dupa intalnirea cu Assad, intentioneaza sa discute cu emirul Qatarului, cu presedintele american Donald Trump si cu liderii din Orientul Mijlociu.

Foto: Kremlin.ru ...citeste mai departe despre "Putin l-a felicitat pe Bashar al-Assad in Rusia pentru lupta impotriva terorismului din Siria" pe Ziare.com

#Putin Assad Soci felicitari terorism , #Stiri International