Putin s-a infuriat dupa ce Parlamentul European a acuzat propaganda rusa: E un semn al degradarii ideilor democratice (Video)

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 20:25
918 citiri
Putin s-a infuriat dupa ce Parlamentul European a acuzat propaganda rusa: E un semn al degradarii ideilor democratice (Video)
Foto: Twitter/Kremlin

Uniunea Europeana vrea sa lupte cu propaganda si dezinformarea conduse de Rusia si de jihadistii de la Statul Islamic. Intr-o rezolutie adoptata saptamana aceasta, Parlamentul European a denuntat propaganda antieuropeana tot mai virulenta din partea Rusiei si a cerut blocului comunitar sa reactioneze printr-un discurs ofensiv si sa faca din aceasta comunicare strategica o prioritate.

In replica, presa rusa scrie ca UE declara "razboi" Moscovei. La randul sau, presedintele rus Vladimir Putin a acuzat "degradarea" ideilor democratice in Occident.

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie in care critica propaganda anti-europeana a Rusiei, inclusiv in cadrul UE. Instrumentele rusesti mentionate la Strasbourg sunt televiziunea de stiri Russia Today (RT), asa-zisele agentii de stiri sau retelele sociale si trolii care actioneaza pe Internet.

Parlamentul European s-a aratat ingrijorat de activitatea Rusiei, care nu doreste decat slabirea si divizarea UE. Dupa ce textul a ...citeste mai departe despre "Putin s-a infuriat dupa ce Parlamentul European a acuzat propaganda rusa: E un semn al degradarii ideilor democratice (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezolutie propaganda rusa UE, #PE rezolutie propaganda rusa, #Rusia propaganda Europa, #Rusia mijloace propaganda , #Stiri International