Putin se pregateste de lovituri aeriene in Siria, daca nu ajunge la un acord cu americanii

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 08:25
854 citiri
Putin se pregateste de lovituri aeriene in Siria, daca nu ajunge la un acord cu americanii
Foto: Kremlin

Presedintele rus, Vladimir Putin, se pregateste pentru lovituri aeriene unilaterale impotriva Statului Islamic in Siria, daca Statele Unite ii resping propunerea de a-si uni fortele.

Rusia si-a sporit prezenta militara in interiorul Siriei si aprovizionarea cu arme a armatei siriene, intensificandu-si sprijinul acordat vechiului aliat - presedintele Bashar al-Assad, in timp ce tarile occidentale care i se opun lui Assad avertizeaza asupra destabilizarii in continuare a regiunii.

O sursa diplomatica rusa a declarat pentru Reuters, miercuri, ca Moscova vede o sansa sporita sa ajunga la un acord international asupra luptei impotriva terorismului in Siria si sa se puna capat crizei ce a intrat in al cincilea an.

Ce patesc soldatii rusi care refuza sa fie trimisi in secret in SiriaArmata siriana a inceput deja folosirea armelor trimise de Rusia - sursa militaraRusia ...citeste mai departe despre "Putin se pregateste de lovituri aeriene in Siria, daca nu ajunge la un acord cu americanii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin lovituri aeriene Siria, #Rusia Siria negocieri SUA , #Stiri International