Putin se pregateste de razboi? Sfideaza NATO si ia o decizie militara importanta

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 13:14
967 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret prin care ii cheama la antrenamente militare pe soldatii trecuti in rezerva, dupa ce NATO a decis sa infiinteze noi centre de comanda si control in tari de pe flancul estic, inclusiv in Romania.

"Cetatenii rusi in rezerva sunt chemati, in 2015, sa participe la antrenamente de pana la doua luni, in cadrul fortelor armate ale Federatiei Ruse din Ministerul de Interne", se precizeaza in decretul semnat de liderul rus si citat de Mnogovbloge.com.

Conditiile in care militarii in rezerva vor lua parte la antrenamente urmeaza sa fie stabilite alaturi de autoritatile locale, in afara de partea de testare, care va fi convenita cu Ministerul Apararii.

Decizia de la Kremlin vine in contextul in care NATO a hotarat, joi, la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre, sa infiinteze sase noi centre de comanda pe flancul ...citeste mai departe despre "Putin se pregateste de razboi? Sfideaza NATO si ia o decizie militara importanta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin decret militari rezerva, #militari rezerva Rusia, #Putin centre NATO , #Stiri International