Putin si Trump, prima data fata in fata: Sunt incantat sa va intalnesc personal (Video)

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 17:33
1202 citiri
Putin si Trump, prima data fata in fata: Sunt incantat sa va intalnesc personal (Video)
Foto: captura video Youtube

Presedintele american Donald Trump si omologul sau rus, Vladimir Putin, au avut vineri dupa-amiaza prima intalnire oficiala.

Presa a avut acces la debutul intrevederii dintre cei doi, la care mai participa doar alte patru persoane - secretarul de Stat Rex Tillerson, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov si doi translatori.

"Eu si presedintele Putin am discutat mai multe lucruri si cred ca merge foarte bine. Am avut niste discutii foarte, foarte bune. Vom avea o discutie acum si, evident, aceasta va continua, dar asteptam sa se intample lucruri foarte pozitive - pentru Rusia, pentru Statele Unite si pentru toti cei implicati. Este o onoare sa fiu cu dvs. Va multumesc", a spus Trump, care a intins mana pentru salut liderului de la Kremlin.

"Va multumesc, domnule", a raspuns Putin, care i-a intins la randul sau mana.

"Domnule presedinte, am vorbit cu dvs. la telefon de cateva ori, pe chestiuni bilaterale si internationale foarte importante. Dar o conversatie telefonica nu este niciodata de ajuns, cu siguranta. (...) Sunt incantat sa va intalnesc personal, dle presedinte si sper, asa cum ati spus, ca intalnirea noastra sa aiba rezultate pozitive", a spus si Putin.

Trump i-a multumit si i-a mai intins mana inca o data.

Se aud apoi o multime de intrebari ale jurnalistilor, cu precadere despre alegeri, insa cei doi nu raspund, ci continua sa vobreasca intre ei, presa fiind scoasa din incapere.

...citeste mai departe despre "Putin si Trump, prima data fata in fata: Sunt incantat sa va intalnesc personal (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prima intalnire Trump Putin , #Stiri International