Putin si Trump s-ar putea intalni pe 11 noiembrie la Paris

Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 13:08
1225 citiri
Putin si Trump s-ar putea intalni pe 11 noiembrie la Paris
Foto: Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump s-ar putea intalni la Paris, pe 11 noiembrie, daca ambii lideri vor participa la un eveniment ce comemoreaza sfarsitul Primului Razboi Mondial, a informat vineri Ministerul rus de Externe.

Rusia e deschisa la dialog si este pregatita sa ia in considerare mai multe date si locatii pentru un al doilea summit intre cei doi lideri, a informat ministerul citat de Reuters.

Cotidianul Helsingin Sanomat a citat, miercuri, mai multe surse prezidentiale anonime care au sustinut ca Donald Trump si Vladimir Putin ar putea organiza un nou summit in Helsinki in primavara anului viitor.

Ulterior, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca informatiile oferite de cotidian nu sunt adevarate.

Cei doi lideri s-au intalnit ultima oara in iulie 2018, la Helsinki.

Iata mai multe detalii despre summit-ul din Finlanda:

Ce-a zis Trump cand s-a vazut cu Putin: Lumea vrea sa vada ca ne intelegem bine (Video)Dupa ce a umilit Europa, Trump s-a inclinat in fata lui Putin. Presa externa scrie despre "sarutul umed" al liderului americanCum au fost intampinati Trump si Putin la Helsinki: "Bine ati venit in tara presei libere!" (Galerie foto)Trei ore de discutii pe inarmare, scutul antiracheta, gaze si o pasa de la Putin catre Trump: Mingea e la tine! (Video) ...citeste mai departe despre "Putin si Trump s-ar putea intalni pe 11 noiembrie la Paris" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Donald Trump Vladimir Putin, #summit Trump Putin , #Stiri International