Putin spune care e obiectivul Rusiei in Siria: Prietenii nostri sirieni stiu foarte bine asta

Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 20:56
984 citiri
Putin spune care e obiectivul Rusiei in Siria: Prietenii nostri sirieni stiu foarte bine asta
Foto: site Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, in timpul unui interviu acordat duminica postului de televiziune Rossiya, ca misiunea militarilor rusi in Siria este sa "stabilizeze autoritatile legitime" de la Damasc pentru a se crea astfel conditiile unui "compromis politic" care sa puna capat razboiului, el asigurand totodata ca Rusia nu va trimite trupe care sa participe la operatiuni terestre in Siria.

El a adaugat ca Rusia si-a informat din timp partenerii cu privire la planurile de a lansa o campanie de raiduri aeriene in Siria, operatiune despre care a subliniat ca a fost minutios pregatita.

Intrebat despre posibilitatea ca Rusia sa desfasoare trupe la sol in Siria, Putin a exclus aceasta optiune. "Nu intentionam sa o facem, iar prietenii nostri sirieni stiu foarte bine acest lucru", a indicat presedintele rus.

Razboi in Siria: Rusia a bombardat 60 de obiective ale Statului Islamic si a ucis doi comandanti

In pofida demonstratiei de forta a Rusiei in Siria, liderul de la... citeste mai departe despre "Putin spune care e obiectivul Rusiei in Siria: Prietenii nostri sirieni stiu foarte bine asta" pe Ziare.com

#Putin interventie Rusia Siria, #interventie militara Rusia Siria , #Stiri International