Putin sustine ca nu vrea sa recreeze URSS: Nimeni nu vrea sa ne creada!

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 09:08
1156 citiri
Putin sustine ca nu vrea sa recreeze URSS: Nimeni nu vrea sa ne creada!
Foto: Facebook Vladimir Putin

Rusia nu are drept obiectiv recrearea fostei URSS, a dat asigurari presedintele rus Vladimir Putin intr-un documentar difuzat duminica de televiziunea publica rusa, exprimandu-si regretul ca "nimeni nu vrea sa creada" acest lucru, relateaza AFP.

"In ceea ce priveste Ucraina si spatiul post-sovietic, sunt convins ca pozitia partenerilor nostri occidentali nu este legata de interesele Ucrainei: ea este legata de tentativele lor de a impiedica restabilirea URSS", a declarat liderul de la Kremlin in cadrul documentarului intitulat "Ordinea mondiala".

"Dar nimeni nu vrea sa ne creada, nu vrea sa creada ca nu avem ca obiectiv recrearea Uniunii Sovietice", a spus Putin, al carui interviu a fost filmat joi, dupa conferinta sa de presa anuala.

De la inceputul crizei ucrainene, care a dus la inlaturarea de la putere a presedintelui prorus Viktor Ianukovici dupa mai multe luni de manifestatii proeuropene in piata Maidan din KIev, diplomatia rusa le reproseaza occidentalilor ca nu fac ...citeste mai departe despre "Putin sustine ca nu vrea sa recreeze URSS: Nimeni nu vrea sa ne creada!" pe Ziare.com

#Putin URSS refacere, #Vladimir Putin refacere URSS , #Stiri International