Putin vine cu un nou mesaj agresiv pentru NATO, care vizeaza si Romania

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 12:44
1399 citiri
Putin vine cu un nou mesaj agresiv pentru NATO, care vizeaza si Romania
Foto: Naval Support Facility Deveselu

Presedintele rus, Vladimir Putin, a transmis nou mesaj agresiv pentru NATO, care vizeaza si sistemul antiracheta din Romania.

Putin spune ca Moscova trebuie sa infrunte amenintarile la adresa securitatii nationale reprezentate de apararea strategica antiracheta, precum si de un razboi informational, relateaza Sputnik News.

"Sarcina noastra este sa neutralizam eficient orice amenintari militare la adresa securitatii Rusiei. Inclusiv pe cele legate de crearea apararii antiracheta, de implementarea conceptului de atac global, de razboaiele informationale", a spus liderul de la Kremlin in cursul unei serii de intalniri cu inalti oficiali din industria apararii.

Rusia isi indeplineste toate obligatiile internationale atunci cand proiecteaza si construieste sisteme avansate de arme, a dat asigurari Putin.

"Astfel de progrese sunt facute in Rusia, precum si in alte tari. Ne indeplinim in mod consistent si riguros obligatiile internationale pe care si le-a asumat Rusia la un moment ...citeste mai departe despre "Putin vine cu un nou mesaj agresiv pentru NATO, care vizeaza si Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin scut antiracheta Deveselu , #Stiri International