Raport secret: Cel putin 90 de kamikaze au intrat in Europa cu fluxul de refugiati - asteapta ordine de atac

Luni, 21 Martie 2016, ora 22:18
1149 citiri
Raport secret: Cel putin 90 de kamikaze au intrat in Europa cu fluxul de refugiati - asteapta ordine de atac
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Cel putin 90 de teroristi islamisti dispusi sa fie kamikaze au intrat in Europa cu fluxul de refugiati si asteapta ordine de atac, se arata intr-un raport confidential al Ministerului francez de Interne, care citeaza o apropiata a "creierului" atentatelor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud.

Potrivit femeii, Abaaoud s-a laudat, dupa atacurile de la Paris, soldate cu 130 de morti, ca a ajuns in Europa traversand Mediterana, alaturi de alti migranti, si ca se numara printre aproximativ 90 de teroristi care s-au instalat in Franta, relateaza New York Times

"Abaaoud s-a prezentat clar drept comandantul acestor kamikaze in asteptare", a explicat Politia franceza in raportul adresat Ministerului de Interne.

El a fost ucis intr-o operatiune a fortelor de ordine care a vizat un apartament din Paris, la cateva zile dupa atentate.

Raportul de 55 de pagini se concentreaza pe pregatirea tehnica a teroristilor si pe tehnicile de criptare folosite pentru a nu fi prinsi. Astfel, unul dintre ...citeste mai departe despre "Raport secret: Cel putin 90 de kamikaze au intrat in Europa cu fluxul de refugiati - asteapta ordine de atac" pe Ziare.com

#kamikaze refugiati Europa, #kamikaze ascunsi migranti, #kamikaze ascunsi refugiati , #Stiri International