Raspunsul neasteptat pe care l-a dat Putin, cand a fost intrebat daca este dezamagit de Donald Trump

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 21:53
1086 citiri
Raspunsul neasteptat pe care l-a dat Putin, cand a fost intrebat daca este dezamagit de Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a sustinut marti o conferinta de presa in care s-a abtinut sa-l critice pe presedintele Statelor Unite, adaugand ca Donald Trump nu este "mireasa" lui, relateaza The Associated Press.

In cadrul conferintei de presa, Putin a respins o intrebare din partea unui jurnalist, care l-a intrebat daca este dezamagit de Donald Trump.

"Trump nu este mireasa mea si eu nu sunt mirele lui", a spus presedintele Rusiei.

Intrebat cum se va simti daca ar fi initiata o actiune de impeachment impotriva lui Donald Trump, liderul de la Kremlin a precizat ca ar fi "absolut gresit" sa discute despre afecerile interne ale Statelor Unite.

Vladimir Putin a adaugat ca se asteapta sa ajunga la un numitor comun cu Donald Trump, aspect ce ar fi in interesul ambelor state.

"Fac ce face si el. Trump e ghidat de interesele nationale ale SUA cum si eu urmaresc interesele nationale ale tarii mele. Ma astept sa reusim sa gasim o cale de compromis si sa rezolvam problemele bilaterale si globale", a continuat presedintele rus. ...citeste mai departe despre "Raspunsul neasteptat pe care l-a dat Putin, cand a fost intrebat daca este dezamagit de Donald Trump" pe Ziare.com

#Putin Trump mireasa , #Stiri International