Raul Castro jura sa apere patria si socialismul, dar nu-i va ridica statui lui Fidel

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 10:42
844 citiri

Presedintele cubanez Raul Castro s-a angajat sambata seara sa apere patria si socialismul, in cadrul unei ceremonii de omagiere, in ajunul funeraliilor parintelui Revolutiei cubaneze, dictatorul Fidel Castro, mort la 25 noiembrie, la varsta de 90 de ani, scrie AFP.

"In fata ramasitelor pamantesti ale lui Fidel (...), juram sa aparam patria si socialismul", a declarat Raul Castro, in fata a zeci de mii de persoane adunate la Santiago de Cuba, in estul tarii, unde cenusa fostului lider urmeaza a fi ingropata duminica intr-o ceremonie restransa.

Fidel "a demonstrat ca acest lucru este posibil, ca putem depasi orice obstacol, orice amenintare, orice soc in hotararea noastra de a construi socialismul in Cuba", a insistat el, in ultimul discurs de omagiere, sustinut in Piata Revolutiei Antonio Maceo din "orasul eroic".

Spre surprinderea multor cubanezi, Raul Castro a anuntat de asemenea ca, in conformitate cu dorinta lui Fidel Castro, va depune in Adunarea Nationala un proiect de ...citeste mai departe despre "Raul Castro jura sa apere patria si socialismul, dar nu-i va ridica statui lui Fidel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raul castro Cuba, #Fidel Castro Cuba , #Stiri International